Persilles blog

Kylling alá koteletter i fad

Min yngste elsker koteletter i fad eller nærmere sovsen til. Hun kan spise den til alt kød – sikkert også som suppe, hvis hun fik lov.

Nu ved jeg jo ikke, hvordan I laver sovsen, men jeg bruger flåede tomater, fløde, løg, champignoner, hvidløg, masser af paprika, tørrede krydderurter, chili og en bouillonterning.

Sådan gjorde jeg også i dag, men jeg kom altså en parteret kylling i fadet i stedet for koteletter. Desuden brugte jeg flåede cherrytomater i stedet for de almindelige. Jeg synes at de har en mere intens tomatsmag.

Vi fik brune ris og en salat med nykogte bønner, tomater i flere farver, rødløg og en olie/eddike-dressing med hvidløg til.

Og barnet smilede 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Persilles blog