Æblelommer med karamelsovs og vanilleis.

Rødfisk med bananas-salsa.

rød-e1435969406374 nyMenuen i dag stod på pandestegt rødfiskefilet med kokos-ris og salsa af banan, ananas, rød peber, rød chili, forårsløg, limesaft, kokosflager og persille (havde jeg haft koriander, så havde jeg brugt det). Kokosflagerne er nemme at lave med kartoffelskælleren.

Fiskene marinerede jeg en en lille time i min egen garam masala, madraskarry, limesaft og S&P, inden de kom på panden i lidt olie. Jeg giver virkelig ikke fisk ret lang tid, der findes uendelig meget mere overstegt end understegt fisk i Danmark

 

Kokosris er blot brune ris kogt i ca 45 minutter med koskosmælk, vand, 1 nips salt og evt. krydderier –  f.eks kardemomme, muskat, karry, kaffir limeblade eller nelliker.

  • 1 del brune ris
  • 1 del vand
  • 1 del kokosmælk

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblelommer med karamelsovs og vanilleis.