Spiced up Butter chicken med raita

Laks med citrussauce

lemonJeg havde lovet min ældste laks idag, så det fik vi. Normalt køber jeg kun laks på tilbud, men når nu “barnet” så gerne ville. 130 kr måtte jeg slippe til fiskehandleren for et stykke på 700 g. Til gengæld smagte det også rigtig skønt.

Vi fik en lækker “sauce og grøntsager-i et” til. Samt brune ris. Vi spiser altid brune ris. De er langt sundere end de traditionelle og de mætter også bedre. Der går kun et par gange, så har både børn og voksne vænnet sig til at sådan smager ris. Jeg koger brune ris under låg i 25 minutter med 3 dele vand til 2 dele ris samt et godt nips salt. Når vandet koger skruer jeg ned på 1.

Laksen gav 20 minutter på 180 grader efter at den havde ligget en lille halv time ved stuetemperatur krydret med rigeligt salt og peber.

Grøntsagssaucen bestod af snittet porre, fennikel, gulerødder, som jeg lige vendte på panden med 2 dråber olie, paprika, chili, herbes de provence, S&P og derefter tilsatte 1 fiskebouillonterning, 500 ml madlavningsfløde 8% og saft af 1 citron og 2 lime og lod det koge ind til passende konsistens. Dejligt enkelt og en lækker måde at få grønt på og så kan grøntsagerne jo varieres i det uendelige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiced up Butter chicken med raita