Brunch på Café Chaplin

Sesambagt laks med nudelsalat

Idag fik vi en skøn lakseside bagt i ovnen. Forinden havde jeg dryppet fisken med “thai-dressing” og sesamfrø. Jeg giver sådan en lakseside 15-20 minutter på 180 grader.

Til laksen fik vi en lækker nudelsalat af kogte kolde nudler med slikærter, almindelige ærter, gulerødder, rød peber, forårsløg, spidskål, koriander, cashewnødder og limebåde.

soya“Thaidressing” til både laks og salat – bestående af soyasovs, fisksovs, limesaft, frisk ingefær, hvidløg, palmesukker, chili og sesamfrø. Det var knald på smagen, men den smagte simpelthen SÅ godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch på Café Chaplin