Rødfisk med bananas-salsa.

Torskebukser med avokado/karse-creme.

tbI dag var prisen på torskebukser nogenlunde til at komme i nærheden af – 125 kr. pr. kg. Det er stadig ikke billig mad, men trods alt ikke dyrere end en god bøf og det smager mindst ligeså godt. Vi fik kogte aspargeskartofler og gulerødder og dampet broccoli, slikærter og forårsløg  og en lækker avokado/karse-creme til. buxTorskebukserne:

  • Rå torskebukser
  • Hele peberkorn
  • Laurbærblade
  • Vand

 

Pak bukserne stramt ind enkeltvis i bagepapir og derefter et lag stanniol, så det ligner en karamel eller knaldert. Lad dem simre for svag varme i ca 45 minutter i vand tilsat salt, hele peberkorn og laurbærblade.

Avokado/karse-creme:

  • 1 moden avokado
  • Ca 1,5 dl cheasyfraiche
  • ½ tsk paprika
  • Saft og fintrevet skal af ½ citron
  • Salt og peber
  • 1 lille bakke karse

 

Rør avokado, cheasyfraiche, paprika, citron-saft og skal, salt og peber grundigt sammen. Tilsæt den klippede karse.

Yderligere:

  • Kogte kartofler
  • Dampede grøntsager

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødfisk med bananas-salsa.