Nakkefilet med appelsin og ingefær

Fiskeburger med tartarsovs

fiskeburger-e1412974588366 31Selvom jeg har masser af fisk i fryseren, så kunne jeg alligevel ikke stå for fiskefars til 15 kr for 400 g. Færdigfiskefars er dog næsten ikke værd at sætte tænderne i, som den er, så man er nødt til at spice den lidt op – heldigvis gøres det nemt.

Opskrift – fiskeburger:

  • 800 g fiskefars fra Thorfisk
  • 1 æg
  • 1 spsk frisk timian
  • Revet skal af 1/2 citron
  • 3 forårsløg – finthakket.
  • 1 revet gulerod
  • 1 tsk chiliflager
  • Salt og peber

 

Rør alle ingredienser grundigt sammen. Form det ønskede antal fiskburgere og sæt dem på en bagepapirbeklædt bageplade, som du har smurt let med olie. Bag fiskeburgerne 20-25 minutter i ovnen på 225 grader.

tatarsovs-e1412974738386 31

Opskrift – tartarsovs:

  • 2,5 dl Cheasyfraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • Revet skal af 1/2 citron
  • 3 spsk kapers – hakket
  • 2 spsk forårsløg – finthakket
  • 3 spsk syltede asier – finthakket
  • 2 spsk purløg – finthakket
  • 1 spsk frisk estragon – hakket
  • 1 fed hvidløg – presset
  • Salt og peber

 

Bland alle ingredienser og lad sovsen trække en halv times tid i køleskab.

Server fiskeburgerne og tartarsovsen i boller efter ønske – jeg brugte Kvicklybagerens egne pitabrød – sammen med salatblade, tomatskiver og løgringe – og giv evt. majskolber tilberedt i ovn til. Jeg lagde dem blot i ovnen med blade og det hele på samtidig med fiskeburgerne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nakkefilet med appelsin og ingefær