Svinemørbrad og pasta med gorgonzola, aubergine og svampe

“Italiensk” limabønnemos

bønnemos

Dette er Italiens svar på Mellemøstens hummus. Mosen smager skønt som dip, til kød, i sandwich osv.

Opskrift:

  • 1 dåse kogte limabønner
  • 3 fed hvidløg – groft hakket
  • Saft af 1/2 citron
  • Bladene af en kvist frisk rosmarin
  • 3 spsk Cheasyfraiche
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber

 

Mix alle ingredienser sammen med en stavblender til en homogen masse. Smag evt til med ekstra citron, salt og peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinemørbrad og pasta med gorgonzola, aubergine og svampe