"Italiensk" limabønnemos

Mini pizza’er på den bekvemme måde

pizza med parma

Idag skulle det bare være lidt nemt, men selvfølgelig også gerne smage godt. Disse mini pizzaer lever op til begge dele. Jeg bruger grov pitabrød som bunde, så den del er ihvertfald nem.  Jeg kan bedst lide dem ultra tynde, så jeg deler mine pitabrød i to, men andre i familien kan bedre lide at der er lidt mere brød og vil have dem hele, så vi laver naturligvis begge slags.

Tomatsovsen er også lavet i et snuptag, men den smager fint og gør ikke bundene alt for våde. Portionen passer til 7 mini pizza’er.


Tomatsovs:

  • 1 stor dåse koncentreret tomatpuré
  • 2 tomater i små tern
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk tørret basilikum
  • Evt 1 tsk chiliflager
  • Salt og peber

 

Bland alle ingredienser sammen -bum!

Pizza 1:

  • Tomatsovs, champignon, mozzarella (den friske i vand), gorgonzola, rucola og parmaskinke, lidt chiliflager og tørret oregano.

 

Rucola, skinke og oregano tager jeg først på, når pizza’en har været i ovnen.

 

pizza med grillet grønt

Pizza 2:

  • Tomatsovs, grillede squash, aubergine, rødløg og rød peber, feta, hvidløg, herbes de Provence, salt og peber og bredbladet persille.

 

Grøntsagerne griller jeg på en grillpande efter at have penslet dem med lidt olie og drysset dem med herbes de Provence, salt og peber. Lige inden grøntsagerne er færdige, presser jeg et fed hvidløg eller to udover dem. Persillen tager jeg først på, når pizza’en har været i ovnen.

bønnemosJeg serverede gulerodsstave og en lækker “italiensk” bønnemos til. Du kan se her, hvordan jeg laver bønnemosen: http://persille.bloggersdelight.dk/2014/05/italiensk-limabonnemos/

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Italiensk" limabønnemos