Stegt torsk med bacondressing

Der stod fisk på dagens menu – nemlig en skøn stegetorsk fanget ved Kronborg-pynten. Jeg valgte at stege den på panden i en anelse baconfedt ca 8 minutter på hver side efter at have krydret den grundigt med salt og peber. Dyret vejede 600 g – renset og uden hoved og hale.
Opskrift – bacondressing:
- 1 pakke bacon
- 2 forårsløg – finthakket
- 1 spsk frisk timian – finthakket
- 1 fed hvidløg – presset
- 1 lille håndfuld brøndkarse – groft hakket
- 3 dl cremefraiche
- 1 spsk mayonnaise
- Salt og peber
Klip baconen i små stykker og sprødsteg den på panden. Bland bacontern med de øvrige ingredienser og lad dressingen trække i køleskab mindst en halv time.
Dagens salat – strimler lavet med kartoffelskrælleren af radisse, squash, gul peber og gulerod anrettet på både af icebergsalat.
Ingen kommentarer endnu