Hjemmelavet ketchup

Stegt torsk med bacondressing

torsk-med-bacondressing-e1436045194306 reDer stod fisk på dagens menu – nemlig en  skøn stegetorsk fanget ved Kronborg-pynten. Jeg valgte at stege den på panden i en anelse baconfedt ca 8 minutter på hver side efter at have krydret den grundigt med salt og peber. Dyret vejede 600 g – renset og uden hoved og hale.

Opskrift – bacondressing:

  • 1 pakke bacon
  • 2 forårsløg – finthakket
  • 1 spsk frisk timian – finthakket
  • 1 fed hvidløg – presset
  • 1 lille håndfuld brøndkarse – groft hakket
  • 3 dl cremefraiche
  • 1 spsk mayonnaise
  • Salt og peber

 

Klip baconen i små stykker og sprødsteg den på panden. Bland bacontern med de øvrige ingredienser og lad dressingen trække i køleskab mindst en halv time.

salat-strimler-e1400001710313 nyDagens salat – strimler lavet med kartoffelskrælleren af radisse, squash, gul peber og  gulerod anrettet på både af icebergsalat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet ketchup