Pandestegt ising med pestosovs

Koteletter med søde kartofler, majskolber, mere grønt og guacamole

kotelet-mexi rereMin yngste havde valgt et par solide koteletter med ben i fryseren til dagens aftensmad og jeg selv blev inspireret i en Facebook-gruppe af snak om søde kartofler, så de ting måtte kombineres. Det blev til “koteletter alá Mexicana”.

Koteletterne stegte jeg 8-10 minutter på hver side på en grillpande, efter at have krydret dem med mexicansk krydderi, salt og peber.

De søde kartofler skar jeg i både og bagte i ovnen sammen med almindelige kartofler i kvarte, nye rødløg i halve, rød peber i brede strimler og jalapenõs i halve til dem med hår på brystet.

Forinden havde jeg vendt alle grøntsager i lidt olivenolie, presset hvidløg, mexicansk krydderi og salt. Jeg gav det ca 30 minutter på 200 grader.

De færdigbagte søde kartofler fik lige et skvæt citronsaft inden servering – det vinder de stort ved. Jeg serverede en lille skål med feta til at smuldre udover grøntsagerne.

Majskolberne lagde jeg bare i ovnen, stadig med dækbladene på i en halv times tid, så var de lækre og saftige.

guacamole reGuacamole:

  • 2 avokados
  • 3 spsk cheasyfraiche
  • Saft af 1 lime
  • 2 tsk – groft stødte korianderfrø
  • 1 tsk mexicansk krydderi
  • 1 tomat uden kerner i små tern
  • 2 forårsløg i tynde skiver
  • ½ rød chili i små tern
  • 1 lille håndfuld hakket persille
  • Salt og peber

 

Mos avokado med cheasyfraiche og limesaft og bland massen med de øvrige ingredienser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandestegt ising med pestosovs