Entrecôte med gedeostecreme og rødvinsglace

Svinekotelet med rosmarinsovs og salat med hindbær og gedeost

kød rereFøtex havde to moppedrenge af et par koteletter på tilbud til 34 kr og da min yngste bare elsker gode koteletter og det iøvrigt kun var os to til  aftensmad, så blev det altså 300 grams koteletterne, der kom på menuen idag.

Vi fik kogte nye kartofler, en skøn rosmarinsovs og en farverig salat med gedeost til, så nu kan jeg heller ikke rokke med ørerne.

Koteletterne saltede jeg som det allerførste – de har godt af at ligge lidt og trække med salt nemlig. Inden stegningen fik de også peber og herbes de Provence. Jeg stegte dem på en virkelig varm grillpande  8-10 minutter på hver side.

Rosmarinsovs:

  • 3 dl madlavningsfløde
  • 1 svinebouillonterning
  • 3 spsk worcestershire sauce
  • 1½ spsk hakket frisk rosmarin
  • Salt og peber

 

Bland alle ingredienser i en lille gryde og kog ind til passende konsistens.

 

hindbær reSalaten:

  • ½ hoved lollo rosa salat – revet i strimler
  • 2 nektariner – skåret i både
  • 100 g hindbær
  • 1 forårsløg i tynde skiver
  • 60 g Taverna Gourmet Gedeost – brækket i mindre stykker

 

Dressing:

  • 2 spsk Ravigotte sauce
  • Fintrevet skal af ½ citron
  • Saft af 1 hel citron
  • Salt og peber

 

Anret alle ingredienser til salaten fint på et fad.

Rør alle ingredienser til dressingen sammen og server den i en lille skål eller kande til salaten.

PS: Indlægget er sponsoreret af Taverna, men de viste opskrifter og holdningen til deres produkter er mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Entrecôte med gedeostecreme og rødvinsglace