Svin, bær og bladgrønt - madbloggerudfordringen

Hurtig dessert af råsyltede bær

dessertNaboen er bortrejst hele sommeren, så vi har fået lov til at plukke alle de bær, vi lyster i deres have. Der er både stikkelsbær, hindbær, solbær, blåbær og ribs i stride mængder, så det er den rene fryd.

Opskrift:

  • 500 g blandede bær
  • 1 dl sukker
  • Flødeskum af 2,5 dl piskefløde.
  • Ca 20 makroner

 

Kom de ordnede bær i en skål eller et stort sylteglas. Tilsæt sukker og rør rundt eller ryst glasset. Lad bærene trække i køleskab et par timer. Ryst eller rør rundt indimellem. (Bærene kan holde sig 3-4 dage i køleskab)

Anret desserten portionsvis i glas – først knuste makroner, så frugt, så flødeskum og lidt bær til pynt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svin, bær og bladgrønt - madbloggerudfordringen