Rødløgsrelish med solbær

Kronvildtburger

burgerMin datter påstod at det var den bedste burger, hun nogensinde havde smagt efter at have sat tænderne i denne burger med saftig bøf af kronvildt, danablucreme, stegte champignoner med persille og hvidløg, rødløgsrelish med solbær samt friske skud af feldsalat i  fuldkorns-burgerbolle.

Om det ligefrem er verdens bedste burger, skal jeg ikke udtale mig om, men den var dæleme god og stor. Jeg havde iøvrigt planlagt at der også skulle et par skiver sprødstegt bacon i, men det glemte jeg og vi savnede det altså heller ikke.

Danablucreme kan du se, hvordan jeg laver her.

Champignonerne:

  • 5 store champignoner i skiver
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg – finthakket
  • 1 spsk persille – finthakket
  • Salt og peber

 

Steg svampene brune og bløde i olivenolien, når de er næsten færdige, tilsættes hvidløg og steger med 2 minutter. Drys persillen i og smag til med salt og peber.

rødløgRødløgsrelish med solbær kan du se, hvordan jeg laver her.

 

Bøfferne:

  • 400 g hakket kronvildt
  • 5 enebær
  • 1 tsk sort peber
  • Salt
  • 1 tsk olie til at stege i

 

Form kødet til det ønskede antal bøffer – jeg lavede 2 store. Stød enebær og peberkorn i en morter eller kværn og krydr bøfferne med blandingen og salt. Steg bøfferne i lidt olie et par minutter på hver side alt efter tykkelse, men husk at vildt kød endelig ikke må få for meget.

Server bøfferne med fuldkornsburgerboller, salat og tilbehøret. Giv evt. lidt ovnkartofler vendt i frisk rosmarin, timian, salt og peber til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødløgsrelish med solbær