Grydestegt nakkefilet med den gode sovs, agurkesalat og salat med lyserød mormordressing

Pesto med soltørrede tomater og mandler

pestoSuper lækker og nem pesto – god til både pasta, crostini, som dip, i sandwich osv.

Opskrift:

  • Ca 150 g soltørrede tomater i olie – drænet vægt
  • 100 ristede mandler
  • 2 fed hvidløg
  • ½ lille, men meget stærk chili
  • Ca 150 ml olivenolie
  • Salt og peber

 

Kom de soltørrede tomater, mandler, hvidløg, chili og ca 2/3 dele af olien i foodprocessoren og blend massen til den konsistens, som du foretrækker. Jeg kan godt lide at pestoen ikke er helt som puré, men at den stadig stadig har lidt bid. Rør den resterende olie i pestoen med en ske og smag til med salt og peber.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grydestegt nakkefilet med den gode sovs, agurkesalat og salat med lyserød mormordressing