Lammekølle med blåskimmelost i stegeso, samt græsk salat

Tunesien

lammeSå er jeg hjemme igen efter en skøn uge i Tunesien med mange spændende indtryk – ikke mindst på det kulinariske område. Sjældent har vi spist så lækkert på en ferie. Det tunesiske køkken byder på en skønsom blanding af arabiske retter med tydelige islæt af fransk og italiensk.

Aldrig har jeg fået så lækkert lammekød eller så mange friske fisk og skaldyr til så rørende priser. For ikke at tale om de sødeste vandmeloner, den luftigste couscous, den lækreste olivenolie, de søde sager og masser af brændende stærk harissa.fisk (1)

sødtJeg kan på det varmeste anbefale at holde ferie i Tunesien – både på grund af maden, men ligeså meget på grund af den venlige og imødekommende befolkning, de næsten Bounty-agtige strande, stemningen, de lave priser og den spændende historie.

strandrestSå kan man næsten ikke spise tættere på havet.

skal (1)

Smørmør blæksprutte, rejer og muslinger i skøn sovs.

1 (1)Brik – en tunesisk specialitet. Tun, æg, kapers og andet godt i friturestegt tynd dej.

yoghurtMorgenmad af brød, tomat, oliven og grøn og sød yoghurt med pistaciesmag.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lammekølle med blåskimmelost i stegeso, samt græsk salat