Svinekæber med "glögg-krydderier" og julepyntet agurkesalat

Kyllingeleverpostej

postej anret2Idag fik vi blot en lun kyllingeleverpostej med cornichoner, et par oste og brød til aftensmad. Udover tiden i ovnen, så tager det ikke mange minutter at lave sådan en postej, så den er rigtig god, hvis det godt må være både lidt lækkert og nemt. Den smager også fint kold, så en evt. rest kan bruges til madpakken.

postejOpskrift:

  • 300 g kyllingelever
  • 2 æg
  • 2 dl piskefløde
  • 75 g bacon – skåret i mindre stykker
  • 1 lille løg – i mindre stykker
  • 1 lille æble – skrællet og uden kernehus
  • 1 kvist frisk rosmarin – kun bladene
  • 1 kvist timian – kun bladene
  • ½ tsk stødt allehånde
  • ½ tsk friskrevet muskat nød
  • ½ tsk stødt nellike
  • Salt og peber
  • Smør til formen

 

Kom alle ingredienser – undtaget kyllingelever – i en foodprocessor og blend det til en homogen masse. Tilsæt kyllingeleveren og blend kortvarigt – der må gerne være en anelse struktur i leveren endnu.

Kom massen i en godt smurt ovnfast form, og bag i en forvarmet 180 grader varm ovn i ca 1 time og 10 minutter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svinekæber med "glögg-krydderier" og julepyntet agurkesalat