Cremet tomatsuppe med parmesan, pasta og nemme olivencrostini

Stegt flæsk og salat med marinerede belugalinser, sprød blomkål og farverige tomater

 

beluga-tall2 nuUden tvivl – stegt flæsk med persillesovs ER et match made in heaven, men stegt flæsk smager altså også dejligt med andet tilbehør. I dag fik vi en fyldig salat med marinerede belugalinser, sprød rå blomkål og de flotteste farverige små tomater til det stegte flæsk – og det smagte skønt og førte tankerne hen på sommer og solskin.

beluga-tallnuFlæsket krydredes gavmildt med salt og peber. Lægges i en bradepande beklædt med bagepapir og steges i en forvarmet ovn på 225 grader i ca 30 minutter. Vend det en enkelt gang undervejs.

belugasalat2Salat med marinerede belugalinser, blomkål og farverige tomater:

  • 1 dl belugalinser
  • ½ grøntsagsbouillonterning
  • Saft og fint revet skal af 1 citron
  • 3-4 fed hvidløg – presset
  • 2 spsk olivenolie
  • 1½ tsk dijonsennep
  • 3 spsk finthakket persille
  • Salt og peber
  • ½ blomkål – skåret i tynde skiver
  • 2-3 håndfulde feldsalat
  • ½ rødløg – skåret i smalle både
  • 200 g farverige små tomater – skåret i halve

 

Kog belugalinserne efter anvisning på pakken, og tilsæt kogevandet ½ bouillonterning. I mellemtiden – bland en marinade af citronsaft og skal, hvidløg, olivenolie, dijonsennep, persille, salt og peber.

Dræn linserne for vand og bland dem med marinaden. Lad linserne køle lidt, imens du arrangerer de øvrige ingredienser til salaten fint på et fad. Læg små klatter af de marinerede linser på salaten, hvis du ikke bruger dem alle, så giv resten til i en skål for sig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet tomatsuppe med parmesan, pasta og nemme olivencrostini