Kebab med marinerede kyllingehjerter, grønt og mynte/sumak-dressing

Kidneybønnedip med sprødt grønt

bøkBønnedippen her er måske ikke så køn, men den smager dejligt og mætter godt. I dag blev den min frokost sammen med stave af gulerod og bladselleri. Andre grøntsager går naturligvis os fint an. Bønnedippen smager også godt som “smørelse” i en sandwich eller hvor du ellers ville bruge hummus.

Jeg kan godt lide at der er smæk på smagen, men du kan jo selv skrue lidt ned for smagen af hvidløg, citron og spidskommen, hvis du foretrækker det.

kid2Opskrift:

  • 1 dåse økologiske kidneybønner – skyllede og drænede
  • 3 fed hvidløg – groft hakket
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1½ tsk stødt spidskommen
  • Salt og peber
  • 2 spsk tykmælk

 

Kom alle ingredienser – undtaget tykmælk – i en skål og kør det til en homogen masse med en stavblender. Rør tykmælken i med en ske. Smag til med eventuelt mere salt, peber eller citronsaft.

Endvidere:

  • 2 gulerødder – skåret i stave
  • 2 stængler bladselleri – skåret i stave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kebab med marinerede kyllingehjerter, grønt og mynte/sumak-dressing