Klistrede barbecue-nakkekoteletter, sprøde kartofler, salat og hvidløgsdressing med smæk på

Kyllingelår med forvandlet suppe – Stop spild af mad

Jeg var alene til aftensmad i dag og ville egentlig bare have spist en rest chili sin carne-suppe fra i forgårs, men så skulle jeg lige ompakke en masse nyindkøbte tilbuds- kyllingeover- og underlår og så var der ikke plads i fryseren til dem alle. Derfor besluttede jeg mig for at stege underlårene til madpakker og måske til en salat til fredag aften. Resultatet blev at jeg forenede kyllingelår og restesuppen, som så blev til min egen aftensmad, natmad til min ældste og ekstra lår til madpakkerne.

Dagens indlæg er et af dem, der ikke er en rigtig opskrift, men mere inspiration til, hvordan man også kan bruge sine rester – for man smider jo ikke mad ud.

restekyll tætOpskrift:

  • 14 kyllingelår
  • Ca ½ liter chili sin carne-suppe – mere fyld end suppe (alternativt anden fyldig grøntsagssuppe).
  • Ca 2,5 dl madlavningsfløde
  • 1 spsk mexicansk krydderi 
  • Salt og peber
  • Lidt bladselleri-topblade til pynt

 

Bland suppe og madlavningsfløde i  et ovnfast fad. Placer kyllingelårene ovenpå suppen og krydr med mexicansk krydderi, salt og peber. Sæt i en forvarmet ovn på 225 grader i ca 30 minutter. Pynt med lidt bladselleri-topblade og server med f.eks godt brød, ris, bulgur eller quinoa.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klistrede barbecue-nakkekoteletter, sprøde kartofler, salat og hvidløgsdressing med smæk på