Lyserød kyllingesalat med rødbede og æble – Stop spild af mad

nbI går da vi fik Kylling, havde vi efterfølgende halvdelen af brystet tilovers. Det er jo hverken helt eller halvt nok til endnu en gang aftensmad, så i dag blev det forvandlet til en virkelig lækker lyserød kyllingesalat, som vi spiste til frokost på ristet ciabattabrød. Har du ikke en rest kylling, så kan du naturligvis tilberede et nyindkøbt og bruge det.

rødbedemad rereOpskrift:

  • 1 koldt tilberedt kyllingebrystfilet uden skind og ben – skåret i passende tern
  • 4 spsk cremefraiche – jeg brugte 9%
  • 4 spsk god mayonnaise uden E-numre og uvedkommende ingredienser
  • 2 spsk citronsaft
  • 1½ spsk dijonsennep
  • Salt og peber
  • 1 æble – skåret i små tern – tag eventuelt lidt fra til pynt
  • 1 håndfuld revet rå rødbede – tag eventuelt lidt fra til pynt
  • Grønt drys af frisk basilikum
  • Eventuelt lidt grofthakkede valnøddekerner (det havde jeg ikke i dag)

 

Rør en dressing af cremefraiche, mayonnaise, citronsaft, sennep, salt og peber. Ved kylling, æbletern og rødbede i dressingen. Drys med basilikum, æble, rødbede og eventuelt grofthakkede valnødder.

rødbede tæt re

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfuglekylling marineret i honning, lime, spidskommen og røget paprika, samt salat med perlebyg, friskkogte majs, feta og kiwibær