Krydrede oksekødboller i cremet tomatsovs, samt ris og salat med kidneybønner, majs og cherrytomater

Sandwich med stegt flæsk, spidskål, nashipære og chilimayo

flæ1 re

Jeg havde taget en pakke flæsk ud af fryseren i går aftes til aftensmaden i dag, men tiden løb fra os og pludselig var det blevet sent og hverken min datter eller jeg gad at gå i gang med at skrælle kartofler og lave persillesovs. Vi havde dog begge lyst til lidt mere end blot en rugbrødsmad. Heldigvis havde vi en pakke med semibagt ciabattabrød – dem man kan få i alle supermarkeder til næsten ingen penge, og som faktisk smager rigtig godt, når de er færdigbagte. Sammen med snittet spidskål, skiver af nashipærer og en godt krydret chilimayo blev det til to store virkelige lækre sandwiches og det uden de store anstrengelser.

Opskrift:

  • 6 pæne skiver flæsk
  • Salt og sichuan-peber
  • 1 semibagt ciabattabrød
  • 3-4 spsk god mayonnaise uden E-numre og andre uvedkommende ingredienser
  • Sriracha chilisovs efter smag og behag
  • 2 håndfulde snittet spidskål
  • 1 nashipære – skrællet, befriet for frøstol og kerner og skåret i skiver
  • Eventuelt lidt bredbladet persille, koriander eller mynte

 

Krydr flæsket gavmildt med salt og sichuan-peber  og steg det sprødt og gyldent på en pande eller i ovn, som du bedst foretrækker. Jeg gav det ca 35 minutter i en 225 grader varm ovn og vendte en enkelt gang undervejs.

I mellemtiden: Bag brødet efter anvisning på pakken og rør mayonnaisen med chilisovs efter din smag. Flæk brødet og del det i det ønskede antal sandwiches. Smør chilimayo’en på brødet og fordel resten af fyldet. Enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede oksekødboller i cremet tomatsovs, samt ris og salat med kidneybønner, majs og cherrytomater