Sennepsmarineret brontosaurus-steak med danablugratinerede små pebre og syrlig persillesalat

Pasta crème de la crème med kylling, fennikel, porre og parmesan

pasta-me-fennikel-reMin datter bad om “noget med pasta og flødesovs” til aftensmad i går. Vi havde allerede tøet en pakke “kyllinge-wok-strimler” fra fryseren op, så de skulle naturligvis medtages i retten. Resultatet blev denne måske ikke så kønne, men velsmagende ret.

pasta-med-fennikel-og-porre-rePasta med kylling, fennikel og porre:

  • 340 g kyllinge-wokstrimler
  • Olivenolie til stegning
  • 1 stor fennikel –  trimmet og skåret i smalle både
  • 1 stor porre – både det hvide og det grønne
  • 5 dl madlavningsfløde 18% fra Arla
  • 1 kyllingebouillonterning – smuldret
  • Saft fra ½ citron
  • 1 lille tsk paprika
  • Ca 115 g friskrevet parmesan – hold lidt tilbage til pynt
  • 400 g pasta kogt efter anvisning på pakken – gem lidt af kogevandet
  • Salt og peber
  • 1 håndfuld rucola
  • 1 knips chiliflager

 

Steg fenniklen blød i lidt olie, uden at den tager farve. Tilsæt porre og kylling og steg indtil kyllingen er gylden. Hæld fløden på og tilsæt bouillonterning, citronsaft og paprika. Lad retten simre et par minutter, inden parmesan og pasta vendes rundt i sovsen. Smag til med salt og peber. Hvis retten er for tør, så reguler med lidt af pastavandet. Pynt retten med rucola og resten af osten og drys med lidt chiliflager. Server straks. Giv eventuelt lidt ekstra rucola eller en simpel salat til.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sennepsmarineret brontosaurus-steak med danablugratinerede små pebre og syrlig persillesalat