Mangochutney-sild med æble og forårsløg

mangosild-reI denne opskrift møder lækre danske sild Indien – dressingen er nemlig krydret med både ekstra hot mangochutney, garam masala og chili. Elsker du som jeg karrysild og kan du også lide mad med et eksotisk strejf, så vil jeg anbefale dig denne opskrift.

mangosild-tal-reOpskrift:

  • 250 g gode marinerede sild – drænet vægt – Skåret i mundrette stykker
  • 2,5 dl cremefraiche – jeg brugte 18%
  • 3 spsk god mayonnaise uden E-numre og andet hejs
  • 3-4 spsk ekstra hot mangochutney – fint hakket
  • Saft af 1 lime
  • 1 tsk garam masala
  • ½ tsk sambal oelek – eller anden stærk ikke sød chilisovs
  • Salt og peber
  • 2 store forårsløg – fint snittet – tag lidt fra til pynt
  • 1 rødt æble – skåret små tern – tag lidt fra til pynt

 

Rør cremefraiche, mayonnaise, mangochutney, limesaft, garam masala, sambal oelek, salt og peber grundigt sammen. Vend silden, forårsløg og æbletern i dressingen. Lad gerne silden trække en halv times tid eller længere på køl.

mangosild-taet-re

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørksej med persille/parmesan-panade bagt på en bund af squash, serveret med nye kartofler og tomatberiget flødesovs