Kyllingekebab af en rest kylling - Stop spild af mad

Endnu en tunsalat

Hvis man bare spiser den, som den er, så findes der nok ikke noget mere intetsigende og kønsløst  end supermarked-dåsetun. Heldigvis er det supernemt at pimpe sådan et par dåser op til “noget lækkert” – nemlig tunsalat. Og nej, tunsalat behøver nødvendigvis ikke være sådan en skummel mayonnaiseting med majs og rød peber

Tunsalat:

  • 200 g tun i olie – drænet vægt
  • 3 spsk god mayonnaise uden E-numre og  uvedkommende ingredienser
  • 1-2 spsk cremefraiche 18%
  • 2-3 tsk grov sennep
  • 7-8 cornichoner – skåret i bittesmå tern
  • 2 spsk finthakket persille
  • 1 stor tomat – befriet for kerner og frøstol – og skåret i små tern
  • Citronsaft
  • Salt og peber

 

Findel fisken med en gaffel og rør den med mayonnaise, cremefraiche og sennep. Tilsæt cornichoner, persille og tomat. Smag til med citronsaft, salt og peber. Server på groft rugbrød eller i en sandwich.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingekebab af en rest kylling - Stop spild af mad