Vegetarburger med chiliost og limemayo - Stop spild af mad

Æggesalat med chili og bacon

Jeg havde 6 æg, der skulle bruges samme dag. Omelet, æggekage eller en eller anden laber kage havde også løst “problemet”, men i går faldt valget altså på at kreere en lækker æggesalat med et lille twist. Jeg spiste min æggesalat med skiver af cherrytomat, agurk og sprød dansk iceberg  pakket ind i  i en fuldkorns-bagel, som jeg fandt bagerst i fryseren.

Æggesalat med chili og bacon:

  • 6 kolde kogte æg
  • 200 g bacon i tern
  • 4 spsk god mayonnaise uden E-numre og uvedkommende ingredienser
  • 2 spsk cremefraiche
  • 2-3 spsk fint hakket purløg
  • 2-3 spsk fint hakket persille
  • ½½-1 tsk sambal oelek
  • Salt og peber

 

Steg baconen sprød og læg den på fedtsugende papir. Hak æggene med en gaffel – gerne lidt ujævnt i størrelse og form. Bland mayonnaise, cremefraiche, purløg, persille og sambal oelek i en skål. Vend æg og bacon i dressingen og smag til med salt og peber.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarburger med chiliost og limemayo - Stop spild af mad