Æggesalat med chili og bacon
Jeg havde 6 æg, der skulle bruges samme dag. Omelet, æggekage eller en eller anden laber kage havde også løst “problemet”, men i går faldt valget altså på at kreere en lækker æggesalat med et lille twist. Jeg spiste min æggesalat med skiver af cherrytomat, agurk og sprød dansk iceberg pakket ind i i en fuldkorns-bagel, som jeg fandt bagerst i fryseren.
- 6 kolde kogte æg
- 200 g bacon i tern
- 4 spsk god mayonnaise uden E-numre og uvedkommende ingredienser
- 2 spsk cremefraiche
- 2-3 spsk fint hakket purløg
- 2-3 spsk fint hakket persille
- ½½-1 tsk sambal oelek
- Salt og peber
Steg baconen sprød og læg den på fedtsugende papir. Hak æggene med en gaffel – gerne lidt ujævnt i størrelse og form. Bland mayonnaise, cremefraiche, purløg, persille og sambal oelek i en skål. Vend æg og bacon i dressingen og smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer endnu