Salat med røget laks og avokado/hytteost-creme

Næsten old school pesto genovese

Jeg har lige lavet denne næsten klassiske pesto med basilikum, parmesan og pinjekerner. Jeg skal bruge den i en fiskeret til aftensmaden i aften, men den smager også skønt på grillet brød, i pastasalater, i sandwiches, på pizza, som dip osv osv. Faktisk smager den helt uimodståeligt, så lav bare en stor portion.

Pesto genovese:

  • Bladene og de fineste stilke fra 50 g frisk basilikum
  • 50 g parmesan – groft hakket
  • 2 spsk pinjekerner
  • 1 lille fed hvidløg – groft hakket
  • 1 dl god olivenolie
  • 1 skvæt citronsaft
  • Salt og peber

 

Kom basilikum, parmesan, pinjekerne, hvidløg og olivenolie i en skål og kør det til en næsten ensartet masse med en stavblender (Jeg kan godt lide at den stadig har lidt struktur). Smag til med citronsaft, salt og peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med røget laks og avokado/hytteost-creme