Spicy andesandwich med syrlig salat af fennikel, spidskål og gulerod, samt chili/hvidløgs-mayo

Pasta med hakket kylling, markchampignon, hvidvin og fløde

Hakket kylling er ikke det mest spændende, men denne pastaret med en blanding af kødsovs og kødboller er nu ikke så ringe endda. Jeg serverede en lidt skarp og helt enkel tomatsalat og naturligvis friskrevet parmesan til.Opskrift:

  • 400 g hakket kylling
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 1 spsk paprika
  • 1 knips chiliflager
  • 2 løg – skåret i smalle både
  • 2 fed hvidløg – presset
  • 2 spsk finthakket rosmarin
  • 250 g markchampignon – skåret i skiver
  • 2,5 dl piskefløde
  • Salt og peber

 

Brun kødet i olie på en dyb pande. Hak det groft med en grydeske. Det skal ikke være så fint, som til en almindelig kødsovs, men efterlad små “kødboller”. Tilsæt paprika, chiliflager og løg og steg under jævnlig omrøring indtil løgene er let bløde. Kom hvidløg, rosmarin og champignon på panden og lad svampene få lidt farve, inden fløden hældes på. Lad retten simre ca  5 minutter, så fløden koger lidt ind. Smag til med salt og peber. Server med nykogt pasta, revet parmesan og en syrlig salat.

Dagens salat bestående af tomat, rødløg, små sorte oliven og olie/eddike-dressing med dijonsennep og hvidløg.

Endvidere:

  • Ca 300 g pasta – kogt efter anvisning på pakken

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicy andesandwich med syrlig salat af fennikel, spidskål og gulerod, samt chili/hvidløgs-mayo