Kyllingekebab med, frisk grønt, syltede rødløg og rød peber-dressing

Kartoffel-med-mere-salat

Sommer og kartoffelsalat hører sammen – perfekt til grill, men også super til frikadeller fra panden. Gårsdags kartoffelsalat var en udvidet model med ekstra meget grønt. Vi fik den sammen med en “familieskinke” og dijonsennep rørt med ravigottesauce.

Kartoffel-med-mere-salat:

  • 8 mellemstore kartofler – skrællede/pillede
  • Salt og peber
  • 4 dl cremefraiche
  • 4 gode spsk  mayonnaise
  • 1 rødløg – fint hakket
  • 1 fed hvidløg – presset
  • 1 bundt purløg – fint klippet
  • 3-4 spsk  eddike
  • 1/3 tsk cayennepeber
  • 1 skoleagurk – skåret i skiver
  • 10 cherrytomater – skåret i halve
  • 10 radiser – skåret i skiver
  • 3 håndfulde majs – optøet fra frost

 

Kog kartoflerne i rigeligt saltet vand. Skær de færdigkogte kartofler i mundrette stykker og lad dem afkøle. Rør cremefraiche med mayonnaise, rødløg, hvidløg, purløg, eddike, cayennepeber, salt og peber. Tilsæt grøntsagerne – tag lidt fra til pynt. Vend til sidst kartoflerne i salaten og pynt med grønt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingekebab med, frisk grønt, syltede rødløg og rød peber-dressing