Skinkesalat med rød peber - Stop spild af mad

Salat med and og danablu-dressing

Nogen vil måske mene at denne måltidssalat er lidt efterårsagtig, men tro mig – den smager altså også rigtig skønt på en regnfuld og blæsende sommeraften.

Salaten:

  • 4 andelår
  • Salt og peber
  • 4-5 håndfulde “blandede salater”
  • 2 stængler bladselleri – skåret i tynde skiver
  • Ca 250 g blå druer – halverede
  • 1 håndfuld valnøddekerner – groft hakket

 

Krydr andelårene med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i en forvarmet ovn på 200 grader i 1 time. Lad de færdigstegte andelår køle lidt af, inden kød og sprødt skind pilles af benene og rives i mundrette stykker.

Placer salaten på et fad. Arranger andekød, bladselleri, vindruer og valnødder fint ovenpå salaten. Server sammen med danabludressingen og godt brød.

Dressingen:

  • Ca 100 g danablu
  • Ca 5 spsk cremefraiche – lidt mere hvis du vil have en lidt blidere smag
  • Salt og peber

 

Smelt osten i mikroovnen eller forsigt i en lille kasserolle. Lad osten afkøle lidt, inden den røres med cremefraiche. Smag til med salt og peber.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skinkesalat med rød peber - Stop spild af mad