Salat med and og danablu-dressing
Nogen vil måske mene at denne måltidssalat er lidt efterårsagtig, men tro mig – den smager altså også rigtig skønt på en regnfuld og blæsende sommeraften.
- 4 andelår
- Salt og peber
- 4-5 håndfulde “blandede salater”
- 2 stængler bladselleri – skåret i tynde skiver
- Ca 250 g blå druer – halverede
- 1 håndfuld valnøddekerner – groft hakket
Krydr andelårene med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i en forvarmet ovn på 200 grader i 1 time. Lad de færdigstegte andelår køle lidt af, inden kød og sprødt skind pilles af benene og rives i mundrette stykker.
Placer salaten på et fad. Arranger andekød, bladselleri, vindruer og valnødder fint ovenpå salaten. Server sammen med danabludressingen og godt brød.
- Ca 100 g danablu
- Ca 5 spsk cremefraiche – lidt mere hvis du vil have en lidt blidere smag
- Salt og peber
Smelt osten i mikroovnen eller forsigt i en lille kasserolle. Lad osten afkøle lidt, inden den røres med cremefraiche. Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer endnu