Steak sandwich med stegte røde og gule pebre, bløde løg og lagret cheddar-dressing

Sandwich med varmrøget peberlaks, syltet fennikel og sennepscreme

Dagen i dag har stået i hyldeblomstens tegn. Min veninde og jeg har hygget med at lave hyldeblomstsukker og hyldeblomstpandekager. Det mest delikate sukker med hyldeblomstsmag står til tørring natten over, men pandekagerne spiste vi med det samme. Appetitten til aftensmad var derfor ikke til “kød, sovs og kartofler”, så det blev til disse lidt lettere og mere sommerlige sandwiches med varmrøget peberlaks, syltet fennikel og senneps-creme.  Syltet fennikel:

  • ½ fennikel – skåret i meget tynde skiver (jeg brugte food processoren)
  • Ca 1½ dl lagereddike
  • ½-1 dl vand
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk dildspidser
  • 1 knips chiliflager
  • Salt og peber

 

Rør eddike, vand, sukker, dildspidser, chiliflager, salt og peber sammen og kom fennikel heri. Sæt på køl i mindst et par timer inden servering.Sennepscreme:

  • 5 spsk mayonnaise af lødig kvalitet
  • 3 spsk cremefraiche
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk Ravigottesauce – alternativt sød sennep
  • 3-4 spsk hakket persile
  • Salt og peber

 

Rør alle ingredienser sammen og stil cremen på køl indtil servering.

Endvidere:

  • Ca 250 g varmrøget peber-laks
  • 2 store boller – eller tilsvarende
  • 2 store blade icebergsalat
  • 1 avocado – halveret og skåret i skiver

 

Fordel laks, grønt, sennepscreme og syltet fennikel i de 2 boller og server.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fddddd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Steak sandwich med stegte røde og gule pebre, bløde løg og lagret cheddar-dressing