Limabønnemos med parmesan og soltørret tomat
Denne superlækre bønnemos fungerer godt både på brød à la bruschetta, som "spread" i en sandwich eller til at dyppe rå grøntsagsstave i. Brug bønnemosen til frokost, snack, velkomsthalløj, natmad eller ..... I dag var tilbehøret skiver af ciabattabrød som var dryppet med lidt olie og drysset let med salt og tørret rosmarin, inden de fik en tur i ovnen og blev ristet gyldne og sprøde.
- 1 dåse limabønner - skyllet og drænet
- 3 pæne spsk soltørrede tomater i små tern + lidt ekstra til pynt
- 1 fed hvidløg - presset
- ca 100 g frisk revet parmesan
- Salt og peber
- En anelse citronsaft
- Et par dryp olivenolie
Blend limabønner, soltørret tomat, hvidløg og parmesan til en ensartet mos. Smag mosen til med salt, peber og en anelse citronsaft. Kom bønnemosen i en skål og pynt med lidt tern af soltørret tomat og et par dryp olivenolie.