Æggesalat med chili og bacon

Jeg havde 6 æg, der skulle bruges samme dag. Omelet, æggekage eller en eller anden laber kage havde også løst "problemet", men i går faldt valget altså på at kreere en lækker æggesalat med et lille twist. Jeg spiste min æggesalat med skiver af cherrytomat, agurk og sprød dansk iceberg  pakket ind i  i en fuldkorns-bagel, som jeg fandt bagerst i fryseren. Æggesalat med chili og bacon:
  • 6 kolde kogte æg
  • 200 g bacon i tern
  • 4 spsk god mayonnaise uden E-numre og uvedkommende ingredienser
  • 2 spsk cremefraiche
  • 2-3 spsk fint hakket purløg
  • 2-3 spsk fint hakket persille
  • ½½-1 tsk sambal oelek
  • Salt og peber
  Steg baconen sprød og læg den på fedtsugende papir. Hak æggene med en gaffel - gerne lidt ujævnt i størrelse og form. Bland mayonnaise, cremefraiche, purløg, persille og sambal oelek i en skål. Vend æg og bacon i dressingen og smag til med salt og peber.