Kylling med sød/stærk chili, ris og stegt baby-pak choy med brunet smør med lime og soya
[caption id="attachment_11804" align="alignnone" width="832"] De fleste elsker vist brunet smør. Smagssættes det med soya og lime gør det absolut ikke dårligere. Her serverer jeg det til kylling med tilbehør af ris og stegt baby-pak choy. En ret der vist bedst kan betegnes som en fransk/asiatisk-fusion.[/caption]
Kylling med sød/stærk chili:
- 4 store kyllingeoverlår
- 3 fed hvidløg - groft hakket
- Frisk ingefær på størrelse med en tommelfinger - groft hakket - du behøver ikke skrælle det
- Salt og peber
- 2 spsk olie
- 6-7 spsk sød/stærk chilisovs
- Evt 1 tsk chiliflager
- Ca 300 g baby-pak choy
- 1 spsk smør
- Salt og peber
- 1 lille håndfuld peanuts - groft hakket
- 100 g rigtig smør
- 1 spsk soyasauce
- 2-3 spsk limesaft
- Ris kogt efter anvisning på pakken
- Lime - skåret i både