Lækker sandwich med en rest oksebov, genvejs-dijonnaise og lyn-lynsyltede rødløg - Stop spild af mad
Jeg havde en del til overs fra i går, hvor vi fik oksebov i stegeso med østershatte og peber-flødeost. Kødet blev trylllet om til i dags lynhurtig aftensmad i dag i form af til to labre sandwiches. Planen er at tilbehøret - kartofler, østerhatte og sovs skal ende som suppe i morgen.
Hvis du ikke lige har oksebov fra stegeso liggende, så bare byt det ud med f.eks en rest steg af en art, et skive farsbrød eller måske en hakkebøf.Genvejs-dijonnaise:
- 4 spsk god mayonnaise uden E-numre og uvedkommende ingredienser
- 4 tsk dijonsennep
- Salt og peber
- 2 rødløg - skåret i meget tynde ringe
- Ca 2 dl eddike
- 2-3 tsk sukker
- Salt og peber
- 2 håndfulde "plukket" oksebov - alternativt andet kød - Jeg lunede mit kød i mikro'en
- 2 boller - alternativt 4 skiver hvedebrød
- En passende mængde salatblade