Rødspættefileter i fad med pesto, grønt, hvidvin og fløde
Forleden dag, da jeg lavede pesto, skulle jeg bruge den til denne fiskeret samme aften. Jeg har blot ikke haft tid til at skrive indlægget før nu, men jeg håber da, at du vil synes, at det har været ventetiden værd. Herhjemme vakte retten ihvertfald begejstring. Du kan i en snæver vending bruge en god "købe-pesto", men det er naturligvis ikke helt det samme.
Rødspætter med pesto:
- Ca 500 g små rødspættefileter
- 5 dl fløde
- Ca 1½ dl tør hvidvin
- 1 fiskebouillonterning
- Salt og peber
- En portion pesto
- 1 broccolihoved - delt i små buketter
- 1 bundt asparges - befriet for den træede del og skåret i 2-3 cm stykker
- 1 lille håndfuld basilikumblade
- 2-3 spsk pinjekerner
- Ris kogt efter anvisning på pakken