Karbonader i flødesovs med ovn-kartofler og løg, samt parmesanbagte minimajs
Hakket kalv og flæsk, sovs og kartofler - så er der dømt dansk hverdagsmad, Dog tilsat et par små "udenlandske" twists og lidt ekstra grønt. Start med at sætte gang i kartofler og løg, da de skal have et forspring på 15-20 minutter i forhold til resten.
Kartofler, rødløg og minimajs:
- En passende mængde kartofler - skåret i både
- 3 rødløg - skåret i kvarte
- 1 spsk herbes de Provence
- Salt og peber
- 2 -3 spsk olivenolie
- 1 pakke minimajs
- 2 spsk smør
- Ca 30 g parmesan - revet
- 1 knips chiliflager
- Persilledrys
- Ca 500 g hakket kalv og flæsk - jeg brugte med 10 % fedt
- Salt og peber
- 1 spsk herbes de Provence
- 2 spsk olivenolie
- 4 dl fløde - jeg brugte piskefløde
- 3/4 grøntsagsbouillonterning - smuldret
- 3 spsk Worchestershire sauce
- En anelse kulør