Svinemørbrad, grønt og fløde i fad
Her får du endnu en variant af "Mørbradbøffer i fad". Hvis jeg selv skal sige det, så smager retten ikke alene dejligt, den er også flot at kigge på. Jeg brugte en svinemørbrad i går, men koteletter eller kyllingebryst kan også gå an.
Opskrift:
- 1 svinemørbrad à ca 500 g - afpudset
- Salt og peber
- Olie til stegning
- Ca 10 skiver ost af Danbo-typen
- 1 rødløg - fint hakket
- 2 fed hvidløg - fint hakket
- 2 spsk paprika
- 1 tsk chiliflager
- 1½ spsk herbes de Provence
- 5 dl fløde
- 2/3 grøntsagsbouillonterning - smuldret
- 1 lille squash - skåret i små tern
- 1 lille snackpeber - skaret i ringe
- 10-12 cherrytomater - halveret eller skåret i kvarte alt efter størrelse
- Persiledrys til pynt