kyllingsalat med ananas og peanutsovs. - Stop spild af mad

kyllingsalat

Jeg var alene til aftensmad idag og heldigvis havde jeg lidt rester fra igår, så jeg slap nemt fra maden. Resterne bestod af lidt kogte brune ris, salat og peanutsovs.

Jeg valgte at stege en kyllingfilet, som jeg krydrede med en hurtigt lavet krydderblanding af hele krydderier. Jeg gav krydderierne en kort tur i min kaffekværn, som jeg kun bruger til krydderier. De kan naturligvis også stødes i en morter.

  • Ingredienser:
  • 1 tsk hel fennikelfrø
  • 1 tsk hel koriander
  • 1 tsk hel sichuanpeber
 

Af resterne lavede jeg en kold rissalat, hvor jeg kun tilførte salaten fra igår nogle friske stykker ananas og tynde ringe af frisk rød chili og så selvfølgelig de kolde ris. Som dressing brugte jeg den kolde peanutsovs, som jeg rørte lind med lidt vand.

Det smagte rigtig godt, var nemt og så fik jeg brugt mine rester. Rester skal jo bruges og ikke bare syne hen bagerst i køleskabet.