Kirsebærkage - Stop spild af mad

Jeg havde en del kirsebærsovs tilovers fra juleaften og efter at have spist det på tyrkisk yoghurt de seneste par dage, fik jeg lyst til at forsøge mig med at bruge resten af det i en kage. Det kom der dette resultat ud af - et ikke så ringe resultat, hvis jeg selv skal sige det. Jeg serverede flødeskum til, men cremefraiche eller tyrkisk yoghurt vil også være lækkert til. Opskrift:
  • 200 g blødt smør - tag lidt fra til at smøre fadet med
  • 3 dl sukker
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1 knips salt
  • 3 æg
  • 5 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 4 dl kirsebærsovs med hele kirsebær
  Pisk smør, sukker, vanillesukker og salt sammen, til det bliver lyst og cremet. Pisk æggene i et efter et. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i smør/sukker/ægge-blandingen. Kom dejen i et ovnfast fad (ca 20 x 30 cm) smurt med smør. Hæld kirsebærsovsen jævnt udover dejen og bland det let med en gaffel. Bag kagen i en forvarmet ovn på 180 grader nederst i ovnen i ca 40 minutter.