Crostini med kyllingelever, balsamico og kapers

lever reJeg ved jo godt at lever er en ting, der skiller vandene, men for os der elsker lever, så er disse crostini altså en lækkerbidsken. Hvis du ikke er sikker på, om du kan lide lever, men har mod på at prøve, så er kyllingelever et godt sted at begynde, da den er ret mild i smagen.

Crostini'erne passer lige fint som velkomstsnack, som en del af tapas, som en let frokostret, som forret eller som natmad.

lever2 reOpskrift:

  • 500 g kyllingelever
  • 1 løg - finthakket
  • 1 spsk smør
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 1 tsk herbes de Provence
  • 2 spsk rød balsamico
  • 3 spsk kapers
  • 3 spsk fløde - jeg brugte piskefløde
  • Salt og peber
  • 10-12 skiver ciabattabrød - ristet
  • Lidt persille til pynt
 

Klar løget i smør. Soigner kyllingeleverene og brun dem ved høj varme på panden med løgene. Tilsæt hvidløg, herbes de Provence, balsamico og kapers og steg indtil balsamicoen er næsten helt indkogt. Tilsæt fløden og lad også denne koge næsten ind. Smag til med salt og peber. Fordel retten på det ristede brød og pynt med lidt bredbladet persille.