Spaghetti med tomatsovs og 86 kødboller

Rødspætte med avocadosovs

rødspætte-e1412953577722 nyDagens fiskeret af små rødspættefileter rullet om revet citronskal, dild, og med en virkelig lækker avokadosovs, kogte kartofler og dampede sprøde grøntsager til – rigtig sommermad.

Rødspætter-ruller:

  • 12 små rødspættefileter
  • 1 god håndfuld rejer
  • Fint revet skal af 1 citron
  • Lidt dild
  • Salt og peber
  • 2-3 spsk smør

Krydr fiskene rigeligt med salt og peber. Rul hver filet om 2-3 rejer, lidt revet citronskal og en kvist dild. Læg rullerne i et ovnfast fad og læg en lille bitte klat smør på hver. Bag rullerne ca 12 minutter på 180 grader.

Avokadosovs:

  • 4 dl madlavningsfløde
  • 1 stor moden avocado
  • 1 hønsebouillonterning
  • Saft af 1 citron
  • 1 knips karry
  • Salt og peber

 

Halvdelen af madlavingsfløden sættes over i en gryde og tilsættes så bouillonterningen og karryen og simrer for lav varme.

Imens blendes avocadoen sammen med citronsaften og den anden halvdel af fløden. Lige inden servering  hældes avocado/fløde-massen i gryden med bouillonfløden og det hele bringes i kog under omrøring. Smag til med salt og peber og lad sovsen simere yderligere 1 minut.

Endvidere:

  • Kogte kartofler
  • Dampede grøntsager efter eget valg – f.eks gulerødder, asparges og romanescokål.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti med tomatsovs og 86 kødboller