Broccolisuppe med blåskimmelost

Andebryst med pære

ANDEBRYSTny

Min lokale Kvickly havde andebryster på tilbud og vel at mærke ikke fra Berberiænder, for dem spiser jeg ikke. Af alle ænder er de nemlig de mest omsorgsvigtede.

Brysterne på ca 200 g stykket krydrede jeg med salt og frisk stødt sichuanpeber og stegte dem 10 minutter på skindsiden og 8 minutter på kødsiden og lod dem derefter trække 10 minutter, inden jeg skar dem ud.

Tilbehøret bestod af nye kartofler, pærer og rødløg – dryppet med en anelse olivenolie og krydret med timian, salt, peber og chiliflager og bagt i ovnen i ca 45 minutter. Samt en lækker sovs og friske brombær.

  • Sovsen bestod af:
  • 4 dl madlavningsfløde
  • 1 spsk andebouillonpulver
  • 1 spsk  ribsgelé
  • 1 spsk danablu
  • 1 tsk timian
  • Andeskyen
  • Salt og peber
  • Lidt kulør

 

Bland alle ingredienser i en lille gryde og lad det simre, indtil sovsen får en passende konsistens. Smag til med salt og peber – og måske lidt mere ribsgelé. Juster farven med kulør. Server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccolisuppe med blåskimmelost