Ovnbagt brie med rosmarin, hvidløg og hvidvin

Forloren kanin – eller kylling i sennepssovs.

Jeg plejer at lave denne ret med kanin, men sådan en kunne jeg altså ikke lige hive op af hatten i dag, så det blev med inderfilet af kylling i stedet for.

Opskrift:

  • 500 g kyllingeinderfilet
  • 1 tsk olie
  • 1 porre i ringe
  • 1/2 rødløg i halve ringe
  • 2 fed hvidløg – finthakket
  • 3 spsk dijonsennep
  • 2 tsk tørret estragon
  • Ca 2 dl hvidvin
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 2 hønsebouillonterninger
  • Salt og peber
  • Persilledrys som pynt

 

Klar porre, rødløg og hvidløg i olie i en dyb pande. Tilsæt kylling, estragon, salt og peber og brun kyllingen. Skub kylling og grøntsager lidt til siden og kom sennep på og lad den “svitse” lidt.

Hæld hvidvin på og lad det koge op, så alkoholen fordamper. Tilsæt madlavningsfløde og bouillonterninger og lad retten koge indtil bouillonen er opløst og sovsen har den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Drys lidt hakket persille over retten. Server med kogte kartofler og bønnesalat.

bønnesalat 48Bønnesalat af nykogte bønner, halve cocktailtomater, hakket rødløg og olivenolie/hvidvinseddike-dressing med hvidløg, dijonsennep, persille,frisk estragon, salt og peber.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagt brie med rosmarin, hvidløg og hvidvin