kyllingsalat med ananas og peanutsovs. - Stop spild af mad

Mine karrysild

karrysild

Jeg er lige nu ved at afsløre en velbevaret hemmelighed – nemlig opskriften på mine karrysild. Det er tradition og nærmest et krav at jeg medbringer dem til jule- og påskefrokoster, men de er i al beskedenhed også ret gode. Idag skal jeg til påskefrokost hos en god ven og jeg skal selvfølgelig have mine karrysild med.

Opskrift:

  • 400 g marineret sild i passende bidder
  • 1 æble i små tern
  • 4 syltede asier i små tern
  • 1 løg – finthakket
  • 3 spsk Bombay karry
  • 4-5 spsk sildelage
  • Salt og peber
  • 200 g cremefraiche
  • 100 g piskefløde pisket til flødeskum
  • 4 æg – hårdkogte

 

Rør alle ingredienser sammen til en karrydressing – undtager sild, æg og flødeskum. Vend forsigt flødeskummet i karrydressingen. Tilsæt sildebidderne. Smag evt til med mere salt, peber og lage fra silden. Pynt med hårdkogte æg i kvarte og evt. halve cocktailtomater og karse.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kyllingsalat med ananas og peanutsovs. - Stop spild af mad