Mine karrysild
Jeg er lige nu ved at afsløre en velbevaret hemmelighed – nemlig opskriften på mine karrysild. Det er tradition og nærmest et krav at jeg medbringer dem til jule- og påskefrokoster, men de er i al beskedenhed også ret gode. Idag skal jeg til påskefrokost hos en god ven og jeg skal selvfølgelig have mine karrysild med.
Opskrift:
- 400 g marineret sild i passende bidder
- 1 æble i små tern
- 4 syltede asier i små tern
- 1 løg – finthakket
- 3 spsk Bombay karry
- 4-5 spsk sildelage
- Salt og peber
- 200 g cremefraiche
- 100 g piskefløde pisket til flødeskum
- 4 æg – hårdkogte
Rør alle ingredienser sammen til en karrydressing – undtager sild, æg og flødeskum. Vend forsigt flødeskummet i karrydressingen. Tilsæt sildebidderne. Smag evt til med mere salt, peber og lage fra silden. Pynt med hårdkogte æg i kvarte og evt. halve cocktailtomater og karse.
Ingen kommentarer endnu