Madras karry

Herbes de Méditerranée

herbesJeg laver min egen blanding af forskellige krydderurter fra Middelhavslandene. Jeg bruger den i “sydlandsk” inspirerede retter, hvor det ikke specifikt er fransk, italiensk, græsk osv, men bare skal smage af “ferie ved Middelhavet”.

Udover at den smager skønt, så er det også meget nemmere i hverdagen blot at tage en spsk af en enkelt krydderblanding end at skulle rode med og lede efter 7 forskellige krukker og små poser og have elastikker af og på.

Opskrift:

  • 2 spsk timian
  • 2 spsk basilikum
  • 2 spsk rosmarin
  • 2 spsk oregano
  • 2 spsk merian
  • 1 spsk salvie
  • 1 spsk sar
  • 1 spsk løvstikke
  • 1 spsk estragon
  • 1 spsk anisfrø
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 spsk lavendel

 

Bland alle ingredienser sammen og hæld blandingen i et glas med tætsluttende låg – bum!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madras karry