Herbes de Méditerranée
Jeg laver min egen blanding af forskellige krydderurter fra Middelhavslandene. Jeg bruger den i “sydlandsk” inspirerede retter, hvor det ikke specifikt er fransk, italiensk, græsk osv, men bare skal smage af “ferie ved Middelhavet”.
Udover at den smager skønt, så er det også meget nemmere i hverdagen blot at tage en spsk af en enkelt krydderblanding end at skulle rode med og lede efter 7 forskellige krukker og små poser og have elastikker af og på.
Opskrift:
- 2 spsk timian
- 2 spsk basilikum
- 2 spsk rosmarin
- 2 spsk oregano
- 2 spsk merian
- 1 spsk salvie
- 1 spsk sar
- 1 spsk løvstikke
- 1 spsk estragon
- 1 spsk anisfrø
- 1 spsk fennikelfrø
- 1 spsk lavendel
Bland alle ingredienser sammen og hæld blandingen i et glas med tætsluttende låg – bum!
Ingen kommentarer endnu