Flanksteak med ærter francaise og estragonsovs

“Mexicansk krydderi”

mexi

Denne krydderiblanding er god til retter, som du gerne vil give et mexicansk tvist.  Når du laver selve retten, tilsæt da også frisk hvidløg og salt.

Opskrift:

  • 1 spsk hele spidskommen
  • 1 spsk hele korianderfrø
  • 1 spsk hele fennikelfrø
  • 1 spsk stærke chiliflager
  • 1 tsk hele sorte peberkorn
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk merian
  • 1 spsk røget paprika
  • Evt. 1 tsk bukkehornsfrø

 

Rist spidskommen, korianderfrø, fennikelfrø, chiliflager, peberkorn og evt. bukkehornsfrø på en tør pande, indtil de afgiver duft. Lad krydderierne køle af, og kværn dem i en krydderikværn eller stød dem i en morter. Bland med de øvrige krydderier. Portionen rækker til 2-3 hele kyllinger eller tilsvarende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flanksteak med ærter francaise og estragonsovs