Pasta med kødsovs, fyldte jalapenos og salat med grillede bønner

“Frikadeller” af søde kartofler

søde kartoflerDe her vegetar-frikadeller smager altså ret godt, så du kan sagtens lave dobbelt portion. De kan spise både som en snack med lidt dip eller bare cremefraiche til, men også som “frikadeller” med tilbehør eller i en vegetarburger.

Opskrift:

  • 300 g søde kartofler
  • 1 æg
  • 60 g rasp
  • 2 forårsløg – i tynde ringe
  • 1 rød (stærk) chili i små tern
  • Salt og peber
  • 1 spsk smør

 

Kog de skrællede søde kartofler, indtil de er ret bløde – uden salt og ikke i alt for små stykker. Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle et par minutter.

Rør kartoflerne til mos sammen med de øvrige ingredienser – undtaget smørret. Smelt smørret på en “slip let” pande og form ca 8 frikadeller af “farsen”. Steg ca 3 minutter på hver side. Hold øje med at de ikke bliver brændte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med kødsovs, fyldte jalapenos og salat med grillede bønner