Fyldte portobellosvampe

Pandestegt ising med pestosovs

isingEn pose med fire isinger fanget ved Kronborg for et par dage siden, faldt ud af fryseren, da jeg åbnede den i morges – og således blev dagens middag valgt.

Fiskene stegte jeg 2-3 minutter på hver side på en pande med lidt smør og tynde skiver af chili og hvidløg, efter naturligvis at have krydret dem godt med salt og peber. Det er ikke meningen at man nødvendigvis skal spise hvidløgs og chili-skiverne, men blot at de skal give smag.

Pestosovs:

  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • 2 spsk pesto
  • 1 fiske- eller grøntsagsbouillonterning
  • Salt og peber

 

Bland alle ingredienser sammen og kog ind til passende konsistens. Kom evt. lidt grofthakkede friske basilikumblade i sovsen efter at den er taget af kogepladen.

citronsalat

Dagens salat: Fint snittet icebergsalat, squash i tern, sorte oliven, finthakket rød chili, grofthakket frisk basilikum og små tern af citronfileter.

Pestosovsen er en lækker, men lidt tung sag, så det passer godt med en syrlig salat til. Derudover fik vi ovnkartofler krydret med herbes de Méditerranée, salt og peber, samt fyldte portobellosvampe til. Du kan se, hvordan jeg lavede svampene her.

2 kommentarer

  • God idé med pestosaucen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Persille

      Tak, og så er det super enkelt, men det er en fed sag, så der skal serveres noget syrligt eller skarpt til.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte portobellosvampe