Svinekotelet med søde og almindelige kartofler på rad og række, samt genbrugs-svampesovs – Stop spild af mad
To store økologiske svinekoteletter Med skaft på “sidste-holdbarhedsdato-tilbud” for 30 kr – det er da ikke til at stå for. Slet ikke når jeg samtidig kan score gode point hos min yngste, der elsker sådan en kotelet på ben. Resten af menuen er tilrettelagt efter de forhåndenværende søms princip, da jeg trænger til at få ryddet lidt ud i gemmerne.
Koteletterne kan du se, hvordan jeg tilbereder her.
Sovsen bestod af en rest af den gode sovs fra i forgårs, som jeg hældte over champignoner i skiver efter at jeg havde ristet dem på panden med frisk rosmarin, frisk timian, salt og peber. Sovsen var virkelig kraftig i smagen, så jeg strakte den med ca 1 dl madlavningsfløde.
Kartofler på rad og række er blot almindelige og søde kartofler skåret i skiver, vendt med olivenolie, krydderurter, salt og peber og efterfølgende lagt skiftevis almindelig og sød kartoffel på række i et ovnfast fad, og bagt i ovnen i ca 45 minutter på 200 grader.
Dagens salat bestod af hjertesalat, agurk, nektarin, frisk basilikum og ristede hasslenøddekerner med dressing af lidt citronsaft rørt med honning.
Ingen kommentarer endnu