Pasta med rød pesto og tomatsalat

Svinekotelet med søde og almindelige kartofler på rad og række, samt genbrugs-svampesovs – Stop spild af mad

kotelet-med-gammelsovs reTo store økologiske svinekoteletter Med skaft på “sidste-holdbarhedsdato-tilbud” for 30 kr – det er da ikke til at stå for. Slet ikke når jeg samtidig kan score gode point hos min yngste, der elsker sådan en kotelet på ben. Resten af menuen er tilrettelagt efter de forhåndenværende søms princip, da jeg trænger til at få ryddet lidt ud i gemmerne.

Koteletterne kan du se, hvordan jeg tilbereder her.

 Sovsen bestod af en rest af den gode sovs fra i forgårs, som jeg hældte over champignoner i skiver efter at jeg havde ristet dem på panden med frisk rosmarin, frisk timian, salt og peber. Sovsen var virkelig kraftig i smagen, så jeg strakte den med ca 1 dl madlavningsfløde.

kartofler-på-rad reKartofler på rad og række er blot almindelige og søde kartofler skåret i skiver, vendt med olivenolie, krydderurter, salt og peber og efterfølgende lagt skiftevis almindelig og sød kartoffel på række i et ovnfast fad, og bagt i ovnen i ca 45 minutter på 200 grader.

Salat-til-kotelet reDagens salat bestod af hjertesalat, agurk, nektarin, frisk basilikum og ristede hasslenøddekerner med dressing af lidt citronsaft rørt med honning.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med rød pesto og tomatsalat