Stegte grisehaler med kartofler, blandet salat og hvidløgsdressing

foccacia med rosmarin

foccc3

Et velsmagende og nemt brød til madpakken med en portion salat, til suppe eller til søbe en lækker sovs op med til aftensmaden.

Opskrift:

  • 4 dl lunkent vand
  • 25 g gær
  • 1½ tsk salt + lidt ekstra til at drysse på det færdige brød
  • 150 g rugmel
  • 400 g hvedemel
  • ½ dl olivenolie
  • Rosmarinkviste

 

Bland vand, gær og salt. Tilsæt rugmel og bland det godt. Hæld hvedemelet i dejen og rør i ca 5 minutter. Dejen skal være ret våd. Hæld dejen i et smurt ovnfast fad og stik rosmarinkviste i dejen hist og pist.

Dæk med et viskestykke og lad dejen hæve i ca 3 timer ved stuetemperatur. Bag brødet ved 225 grader i ca 25 minutter. Dryp brødet med olivenolie straks det kommer ud af ovnen og drys med lidt salt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stegte grisehaler med kartofler, blandet salat og hvidløgsdressing